رسميا.. فيتامينC اكثر من البرتقال والليمون..!!

مواضيع الاكتفاء بالاطلاع

المشاركات
82
مستوى التفاعل
55
lbeebe-fun-facts-about-vitamin-c.jpg

Kakadu plums
Containing up to 2,907mg per 100grams

Dried Sweet Red Peppers
1900mg(2111% DV)

Raw Acerola
1677.6mg(1864% DV)

Dried Chives
660mg(733% DV)

Dried Coriander leaf
566.7mg(630% DV)

Rose Hips
426mg(473% DV)

Raw Hot Green Chili Peppers
242.5mg(269% DV)

Raw Guavas
228.3mg(254% DV)

Raw Pepper Hot Chili
193.1mg(215% DV)

Raw Sweet Yellow Peppers
183.5mg(204% DV)​
 
Vitamin C
1. Kakadu Plum
Content: 2,300–5,300 mg per 100 grams.
2. Acerola Cherry
Content: 1,600–2,500 mg per 100 grams.
3. Rose Hips
Content: 425–2,000 mg per 100 grams.
4. Guava
Content: 228 mg per 100 grams.
5. Blackcurrant
Content: 181 mg per 100 grams.
6. Kiwi
Content: 93 mg per 100 grams.
7. Yellow Bell Peppers
Content: 183 mg per 100 grams.
8. Strawberries
Content: 59 mg per 100 grams.
9. Oranges
Content: 53 mg per 100 grams.
10. Papaya
Content: 62 mg per 100 grams.
1. Broccoli
Content: 89 mg per 100 grams.
2. Brussels Sprouts
Content: 85 mg per 100 grams.
3. Pineapple
Content: 48 mg per 100 grams.
4. Mango
Content: 36 mg per 100 grams.
5. Lemon
Content: 53 mg per 100 grams.
6. Lime
Content: 29 mg per 100 grams.
7. Grapefruit
Content: 31 mg per 100 grams.
8. Cantaloupe
Content: 36 mg per 100 grams.
9. Cauliflower
Content: 48 mg per 100 grams.
10. Kale
Content: 93 mg per 100 grams.
1. Tomatoes
Content: 14 mg per 100 grams.
2. Spinach
Content: 28 mg per 100 grams.
3. Green Peas
Content: 40 mg per 100 grams.
4. Potatoes
Content: 19 mg per 100 grams.
5. Raspberries
Content: 26 mg per 100 grams.
6. Blueberries
Content: 9.7 mg per 100 grams.
7. Cabbage
Content: 36 mg per 100 grams.
8. Watermelon
Content: 8.1 mg per 100 grams.
9. Apricots
Content: 10 mg per 100 grams.
10. Cherries
Content: 7 mg per 100 grams.
1. Pomegranate
Content: 10 mg per 100 grams.
2. Carrots
Content: 5.9 mg per 100 grams.
3. Apples
Content: 4.6 mg per 100 grams.
4. Bananas
Content: 8.7 mg per 100 grams.
5. Cucumber
Content: 2.8 mg per 100 grams.
6. Zucchini
Content: 17 mg per 100 grams.
7. Eggplant
Content: 2.2 mg per 100 grams.
8. Onions
Content: 7.4 mg per 100 grams.
9. Garlic
Content: 31 mg per 100 grams.
10. Ginger
Content: 5 mg per 100 grams.



40 مصدر

هذه مصادر من ابحاثي الخاصه
 
Dried Coriander leaf
566.7mg(630% DV)
اوراق الكزبرة.. سهلة الزراعة وسريعة.. زرعتها بنفسي..
وكان طعمها افضل بكثير من السوق..
بل راقبت تكون البذور الجديدة ايضا..
في الصيف.. ازرعها في الظل او داخل المنزل..
مع الريحان للتبريد عليها..
 

أداب الحوار

المرجو التحلي بأداب الحوار وعدم الإنجرار خلف المشاحنات، بحال مضايقة إستخدم زر الإبلاغ وسنتخذ الإجراء المناسب، يمكنك الإطلاع على [ قوانين وسياسة الموقع ] و [ ماهو سايكوجين ]

الأعضاء الذين قرؤوا الموضوع [ 14 ]

أعلى أسفل